tisdag 16 oktober 2012

Så mycket nu!

Idag en annorlunda dag.
Stor anspännong under morgonen. Kan inte berätta men det är mycket nu!

Sen kl 10.30 skulle jag infinna mig på Sjukhuset för astmautredning. Lungorna var i topp-trim men det var läskigt att inhalera medicin som man skulle få andnöd av.

Sen målat lite trappa hemma och nu sitter jag i Berwaldhallen o väntar på att sonen A's höstkonsert med skolan ska börja.

4 kommentarer:

  1. Tur man inte vet ALLT Du måste gå igenom ang. detta med din astma. Känns som även jag skulle få astma då av rena oron. Fattar inte att DU lider av astma. Jag vet ingen (möjligtvis min morfar, kanske) som ev. skulle ha varit utsatt för det. Märkligt.
    Pojkarna ser väldigt uppsträckt ut i sina kostymer. Undrar om dom känner sej fina eller otrivs? JAG tycker att dom ser väldigt fina ut.

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det inte var något allvarligt.
    Fina gossar det är :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Oj, så spännande! Jag blir nyfiken så klart och hoppas på att det är bra nyheter.
    Ska ni passa på att gifta er i Thailand kanske? ;)
    Och jo - jag planerar nog halvan. Tror dock att jag hoppar över cykligen i sommar och börjar med simning eller löpning och i så fall får jag ju minst skidor och cykling kvar till 2014 och är tacksam för sällskap. :D
    Har svarat dig angående skidköp hos mig. :) Kör på ett färdigt Tjejklassikerpaket. De brukar ha såna erbjudanden på sportaffärerna. Kolla så att du får bindningar som passar till dina pjäxor. Satsa hellre lite mer pengar på stavar som inte är allt för mjuka, de ska vara så hårda som möjligt så att du får bra kraft då du stakar.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Åhh så stiliga dom är! Jag har faktiskt varit där ett par gånger och lyssnat när min farbrors fru sjunger med sin jätte kör. Vad sjön dom för något?
    Va skönt att dina lungor är i topp då kanske jag ska ta med rullskidorna?
    Kram
    Mia

    SvaraRadera